Stichting CodeKlas

Wie zijn wij?

CodeKinderen = Stichting CodeKlas

Achter de stichting CodeKlas vind je Pauline Maas en Tessa van Zadelhoff. Zij werken al heel wat jaren samen aan projecten rondom digitale geletterdheid. Voorbeelden zijn het boek Codeklas (met BoekTweePuntNul), CodeCircus, CodeWise (met Prowise), Hackers de baas en natuurlijk CodeKinderen.nl. 

Pauline weet alles over de micro:bit, geeft veel workshops en presentaties en werkt met blinde en slechtziende leerlingen aan digitale geletterdheid bij Visio in Grave. Tessa is sparringspartner, redacteur en altijd in voor mooie ideeën. Zowel Pauline als Tessa hebben een brede en jarenlange ervaring binnen het onderwijs.

Een stichting heeft een bestuur. Wij hebben Jan Lepeltak gevraagd zitting te nemen in het bestuur van stichting Codeklas. Jan gaf na zijn doctoraal Nederlands en algemene taalwetenschappen tien jaar les (van 1 mavo t/m 6 vwo). Hij schrijft sinds 1984 artikelen voor tijdschriften en dagbladen over ICT in het onderwijs en geeft presentaties. Hij was lector ICT en didactiek bij de lerarenopleiding van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (NHL). Initiator van de Waddencampus, een afstandsonderwijsproject met Waddenscholen. Jan is hoofdredacteur van de Komensky Post. Jan is vanaf het begin betrokken bij stichting Codeklas.

Voor vragen, interviews en/of opdrachten kunt u schrijven, twitteren of e-mailen met Pauline Maas en/of Tessa van Zadelhoff van de Stichting CodeKlas.

Julianalaan 26
6824 KE Arnhem

KVK 84079312

Instagram – @codeklas

Twitter – @codeklas